Montessori drevená vkladacia kocka Kruzzel 22885

Kód: 4722885
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€9,10 €7,60 bez DPH
Skladom do 3 dní
Montessori drevená vkladacia kocka Kruzzel 22885EDUCATIONAL-zmyslová triediaca nádoba bude perfektná pre pomoc vášmu dieťaťu naučiť sa skoré koncepty vstupu a výstupu, myslenia a koncentrácie. Dieťa ju môže pretrepať, pou

Detailné informácie

Podrobný popis

Montessori drevená vkladacia kocka Kruzzel 22885

EDUCATIONAL-zmyslová triediaca nádoba bude perfektná pre pomoc vášmu dieťaťu naučiť sa skoré koncepty vstupu a výstupu, myslenia a koncentrácie. Dieťa ju môže pretrepať, použiť ako triedičku a vybrať kocky.

FLEXIBILNÉ STENY – pružná kocka je hračka, ktorá stimuluje zmysly dieťaťa. Vkladaním a preťahovaním blokov pružnými stenami z gumy si dieťa rýchlejšie rozvíja svoje manuálne schopnosti.

VRÁTANE NAVLAKOVAČA-sada obsahuje povrázok a navliekač. Prevliekaním blokov si dieťa precvičuje trpezlivosť, presnosť a učí sa sústrediť na danú úlohu.

TRIEDAČ DREVENÝCH TVAROV-drevená triedička, ktorá obsahuje 12 farebných prvkov rôznych tvarov a farieb. Ďalšou výhodou sú na nich namaľované čísla, vďaka ktorým sa dieťa zoznámi s matematikou.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: viacfarebná/pastelové odtiene; materiál: drevo, guma; rozmery: 14,3 x 14,3 x 11,5 cm; hmotnosť: 426 g; hmotnosť balenia: 654 g.

ŠPECIFIKÁCIA

farba: viacfarebné/pastelové odtiene
materiál: drevo, guma
rozmery: 14,3 x 14,3 x 11,5 cm
hmotnosť: 426 g
hmotnosť balenia: 654 g

ZAHRNUTÉ

triedič
navliekač
12 tvarov

Rozvíjajúca sa hračka, ktorú si zamiluje každé bábätko. Drevená vzdelávacia kocka je nielen mnoho hodín zábavy, ale aj učenie, ktoré sa v budúcnosti určite oplatí. Interaktívna drevená kocka je veľmi pestrá-živé farby podnecujú fantáziu tých najmenších a podnecujú ich kreativitu.

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.42 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: