Montessori drevený edukačný slon zatĺkačka Kruzzel 20349

Kód: 4720349
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€12,80 €10,70 bez DPH
Skladom do 3 dní
Montessori drevený edukačný slon zatĺkačka Kruzzel 20349OVPLYVŇUJE VÝVOJ DIEŤAŤA-dokonale rozvíja logické myslenie, motoriku rúk a koordináciu oko-ruka. Ideálne pre hranie osamote, s dospelými alebo s inými deťmi vo väčše

Detailné informácie

Podrobný popis

Montessori drevený edukačný slon zatĺkačka Kruzzel 20349

OVPLYVŇUJE VÝVOJ DIEŤAŤA-dokonale rozvíja logické myslenie, motoriku rúk a koordináciu oko-ruka. Ideálne pre hranie osamote, s dospelými alebo s inými deťmi vo väčšej skupine. Má pozitívny vplyv na rozvoj sociálnych a integračných zručností. Dieťa si môže precvičovať farby a neskôr aj precvičovať počítanie.

ODOLNÉ-drevené hračky sú extrémne odolné a odolné proti poškodeniu, takže vydržia roky neporušené. Ide o hračku, ktorá sa bude hodiť nielen jednému dieťaťu, ale aj celým generáciám.

4v1-slon má farebné steny a každá z nich má pre dieťa inú úlohu. Rotujúce ozubené kolesá, bludisko s číslami, vybíjané, povrázok na vytiahnutie. Tento drevený slon poteší mnoho detí.

BEZPEČNÉ-hračka je pre deti bezpečná. Všetky drevené prvky sú dokonale vyleštené a natreté farbami, ktoré sú bezpečné pre deti aj životné prostredie. Prírodná surovina znamená, že aj keď si dieťa vloží hračku do úst, nepríde do styku s umelými materiálmi.

ŠPECIFIKÁCIA – farba: viacfarebná; materiál: drevo; rozmery: 13 x 23,5 x 11 cm; hmotnosť: 640 g; hmotnosť balenia: 760 g.


ŠPECIFIKÁCIA

farba: viacfarebná
materiál: drevo
rozmery: 13 x 23,5 x 11 cm
hmotnosť: 640 g
hmotnosť balenia: 760 g


ZAHRNUTÉ

slon
2x kladivo

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.604 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: