Montessori drevený hamburger Kruzzel 22673

Kód: 4722673
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€8 €6,70 bez DPH
Skladom do 3 dní
Drevený hamburger Kruzzel 22673REŠTAURÁCIE/BURGER TRIEDIČ DREVA + OBJEDNÁVKOVÉ KARTYCVIČENIE RUČIČIEK-hra s triedičkou/burgerom dokonale precvičí ručičky tých najmenších a pomáha rozvíjať ich motoriku. Jednotlivé p

Detailné informácie

Podrobný popis

Drevený hamburger Kruzzel 22673

REŠTAURÁCIE/BURGER TRIEDIČ DREVA + OBJEDNÁVKOVÉ KARTY

CVIČENIE RUČIČIEK-hra s triedičkou/burgerom dokonale precvičí ručičky tých najmenších a pomáha rozvíjať ich motoriku. Jednotlivé plátky burgera by mali byť upravené tak, aby zodpovedali stopke. Dieťa si môže rezy naaranžovať podľa vlastného uváženia alebo podľa objednávky prijatej z reštaurácie.

10 KARIET PRE OBJEDNÁVKU V REŠTAURÁCIE-sada obsahuje 10 kariet, ktoré ukazujú, ako naaranžovať jednotlivé plátky burgera. Existuje 10 spôsobov, ako usporiadať rôzne kombinácie burgerov z diagramu. To je skvelá zábava pre batoľa a rodičov, ktorí sa hrajú spoločne s dieťaťom.

ZÁBAVA A ROZVOJ-farebný triedič podnecuje predstavivosť a kreativitu. Hranie so zodpovedajúcimi burgerovými prvkami vám pomôže rozvíjať váš zmysel pre koncentráciu a logické myslenie. Je to tiež skvelý spôsob, ako precvičiť trpezlivosť, koncentráciu a pamäť.

ODOLNÉ-drevené hračky sú extrémne odolné a odolné proti poškodeniu, takže vydržia roky v perfektnom stave. Ide o hračku, ktorá sa bude hodiť nielen jednému dieťaťu, ale aj celým generáciám.

ŠPECIFIKÁCIA: materiál: drevo; vek: 2+; farba: viacfarebná; rozmery: 7 x 9cm; hmotnosť: 0,246 kg; hmotnosť balenia: 0,317 kg.

ŠPECIFIKÁCIA

materiál: drevo
vek: 2+
farba: viacfarebná
rozmery: 7 x 9 cm
hmotnosť: 0,246 kg
hmotnosť balenia: 0,317 kg.

ZAHRNUTÉ

burger (8 kusov)
10 objednávkových kariet

Drevené hračky sú odolné a odolné proti poškodeniu. V perfektnom stave môžu slúžiť po generácie. Drevený triedič burgerov osloví každé dieťa, ktoré má rado zručnostné hračky. Ide o skvelý tip na darček, ktorý určite prinesie veľa zábavy. Drevená triedička zeleniny bude vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Puzzle veľmi premysleným spôsobom rozvíja manuálne zručnosti detí, pomáha precvičovať motorickú koordináciu a rozvíja schopnosť logického myslenia.

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.604 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: