Montessori multifunkčný drevený domček Kruzzel 22564

Kód: 4722564
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€16,50 €13,80 bez DPH
Skladom do 3 dní
Montessori multifunkčný drevený domček Kruzzel 22564MULTIFUNKČNÝ VZDELÁVACÍ DOM-každá strana má inú kreatívnu hračku, ktorá ovplyvňuje vývoj dieťaťa. Sú tam činely, 2x triedič tvarov a šidlo!ZOSTAVTE SAMI-do

Detailné informácie

Podrobný popis

Montessori multifunkčný drevený domček Kruzzel 22564

MULTIFUNKČNÝ VZDELÁVACÍ DOM-každá strana má inú kreatívnu hračku, ktorá ovplyvňuje vývoj dieťaťa. Sú tam činely, 2x triedič tvarov a šidlo!

ZOSTAVTE SAMI-dom sa dodáva po častiach, stačí ich poskladať a pripevniť skrutky. Súčasťou sú všetky prvky, ktoré bude vaše dieťa potrebovať. Nepotrebuje ďalšie nástroje. Dieťa si pri jeho skladaní užije množstvo zábavy.

MADE OF WOOD-drevené hračky sú nadčasovou ponukou, ktorá poteší každé dieťa. Vďaka klasickej kráse dreva a jeho odolnosti bolo vždy vysoko cenené. Tento materiál vyzerá dobre ako v prírodnej farbe, tak aj lakovaný a vďaka tomu, že je hračka vyrobená z dreva, je bezpečná pre každé dieťa. Prírodná surovina znamená, že aj keď si dieťa vloží hračku do úst, nepríde do styku s umelými materiálmi.

VZDELÁVACÍ-interaktívna hračka má farebné loptičky na odpaľovanie a kladivo a tiež učí farby a čísla. Táto funkcia podporuje rozvoj zmyslovej integrácie dieťaťa, stimuluje jeho predstavivosť a poskytuje skvelú zábavu.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: viacfarebná; materiál: drevo + plast; pre vlastnú montáž: áno; rozmery: 22 x 19 x 24 cm; hmotnosť: 1,303 kg; hmotnosť balíka: 1,604 kg.

ŠPECIFIKÁCIA

farba: viacfarebná
materiál: drevo + plast
pre vlastnú montáž: áno
rozmery: 22 x 19 x 24 cm
hmotnosť: 1,303 kg
hmotnosť balíka: 1,604 kg

ZAHRNUTÉ

skrutky
prvky domu
čísla
guľa
kladivo
skrutkovač
kľúč

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.604 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: