Nabíjačka autobatérií 6/12V-6 A Xtrobb 11050

Kód: 1111050
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€14,60 €12,20 bez DPH
Skladom do 3 dní
Nabíjačka autobatérií 6/12V-6 A Xtrobb 11050BATTERY RECTIFIER-je inteligentná nabíjačka pre najobľúbenejšie 6V a 12V batérie používané v automobilovom priemysle a priemysle. Podporuje väčšinu batérií dostupných na trhu. S

Detailné informácie

Podrobný popis

Nabíjačka autobatérií 6/12V-6 A Xtrobb 11050

BATTERY RECTIFIER-je inteligentná nabíjačka pre najobľúbenejšie 6V a 12V batérie používané v automobilovom priemysle a priemysle. Podporuje väčšinu batérií dostupných na trhu. Slúži na nabíjanie automobilových, motocyklových a olovených akumulátorov 20-65Ah. Má špeciálny spínač, ktorý vám umožní prispôsobiť sa danej batérii. Nabíjačka má kompaktné rozmery, takže je praktická a ľahko sa skladuje.

PRENOSNÁ-Vďaka tomu, že má nabíjačka MALATEC veľmi tenké batérie, je extrémne ľahká v porovnaní s ostatnými zdrojmi dostupnými na trhu. Dá sa ľahko skladovať a prepravovať v aute alebo doma, napríklad v skrini, na polici. Zaberá veľmi málo miesta. Navyše má pohodlnú rukoväť s priehlbinami pre prsty, ktorá padne do každej ruky a umožňuje pohodlné premiestnenie zariadenia na akékoľvek miesto.

6V a 12V-zariadenie má prepínač, vďaka ktorému si môžeme podľa potreby zvoliť 6V alebo 12V pred nabíjaním batérie. Ľahko nabije obľúbené autobatérie, motocykle a mnoho ďalších batérií. Je extrémne efektívna, efektívna a spotrebováva málo elektriny.

INDIKÁTOR ÚROVNE NABITIA-nabíjačka má 6 diód popísaných v percentách, ktoré indikujú úroveň nabitia batérie. To vám umožní nabiť zariadenie na zvolenú úroveň. Vďaka tejto funkcii sa nemusíte diviť, či je batéria dostatočne nabitá-nabíjačka vám to jednoducho ukáže.

ŠPECIFIKÁCIA

Čierna farba
materiál: plast
výstup: AC110V/230V: DC 12V
výkon: 4,2A
maximálny nabíjací prúd: 6A
6 kontroliek
napájacie káble (dĺžka): 1,5m
napájací kábel zariadenia (dĺžka): 1,5m
rozmery (dĺžka/šírka/výška): 8,5/16/18 cm
hmotnosť: 1,5 kg

Profesionálne zariadenie na nabíjanie batérií v autách, motocykloch, motorových člnoch. Jedná sa o univerzálnu modernú 6/12V nabíjačku, ktorá umožňuje nabíjať rôzne typy batérií: tradičné, olovené, samoobslužné aj bezúdržbové. Extrémne jednoduché použitie, vďaka ktorému si každý ľahko nabije batériu, ktorá poháňa vozidlo.

Nabíjačka má prepínač, ktorý umožňuje zvoliť výkon potrebný na nabitie batérie: 6V alebo 12V. Na paneli sú navyše LED diódy, ktoré ukazujú stav nabitia zariadenia v percentách. Je extrémne ľahký a malý, takže sa ľahko prenáša a skladuje v aute alebo doma.

AKO NABÍJAŤ BATÉRIU S NABÍJAČKOU?

1. Pripojte ČERVENÚ nabíjaciu svorku ku kladnému pólu + na batérii.

2. Pripojte ČIERNU nabíjaciu svorku k podvozku vozidla alebo bloku motora. NEPRIPÁJAJTE JU PRIAMO K BATÉRII. (Nepripevňujte svorky ku karburátoru, palivovému potrubiu, lakovaným alebo plechovým dielom karosérie.)

3. Zasuňte zástrčku do elektrickej zásuvky a zapnite nabíjačku.
POHODLNÁ RUKOVÄŤ

Vďaka špeciálnemu úchopu s priehlbinami pre prsty rukoväť dokonale padne do ruky, čo vám umožní pohodlne presunúť usmerňovač na akékoľvek miesto.
VYPÍNAČ 6/12V

Prepínač umiestnený na paneli zariadenia umožňuje prispôsobiť parametre nabíjanej batérii. Pre zmenu výkonu stačí stlačiť červené tlačidlo na správnom mieste.
LED diódy

Zariadenie má 6 diód podpísaných percentuálnym stavom, ktoré ukazujú, do akej miery je batéria nabitá. Vďaka nim nemusíte premýšľať, či je batéria pripravená napájať vaše vozidlo.
KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ

Dodatočné parametre

Kategória: Nabíjačky, dobíjačky autobatérií
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: