LED ručné svietidlo nabíjacie s powerbankou 1200lm ISO 12526

Kód: 3812526
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€14,60 €12,20 bez DPH
Skladom do 3 dní
LED ručné svietidlo nabíjacie s powerbankou 1200lm ISO 12526VEĽMI PEVNÉ A ODOLNÉ-LED svietidlo s rukoväťou je absolútne nevyhnutná výbava pre každého, kto trávi čas aktívne, napríklad v lone prírody. Veľmi silný prúd svet

Detailné informácie

Podrobný popis

LED ručné svietidlo nabíjacie s powerbankou 1200lm ISO 12526

VEĽMI PEVNÉ A ODOLNÉ-LED svietidlo s rukoväťou je absolútne nevyhnutná výbava pre každého, kto trávi čas aktívne, napríklad v lone prírody. Veľmi silný prúd svetla až 1200 lúmenov generovaný zariadením osvetlí akékoľvek miesto.

JE SPOĽAHLIVÉ KDE A KDEKOĽVEK-LED svietidlo s bočným osvetlením má vodeodolné a prachotesné prevedenie, vďaka ktorému ho využijete napríklad v púštnych a daždivých podmienkach. Puzdro je vystužené a nárazuvzdorné. Hľadáčik má navyše funkciu powerbanky. S priloženým USB káblom môžete vždy nabíjať napríklad telefón. Na plné nabitie batérie telefónu stačí výkonná batéria!

PÁSOK V BALENÍ-hľadacie svietidlo je dodávané so silným popruhom z popruhu, ktorý možno ľahko nasadiť na karabínu, čo vám umožní dať svietidlo "cez rameno" alebo "cez rameno". Vďaka nastaviteľnému popruhu ju navyše pohodlne pripevníte na batoh alebo strechu stanu.

ČERVENÉ ALARMOVÉ SVETLO-svietidlo má tiež funkciu červeného poplašného svetla v dvoch režimoch: nepretržitý a pulzný. Tieto prídavné núdzové svetlá vám pomôžu napríklad v ťažkej situácii.

ŠPECIFIKÁCIA-svetelné zdroje: 3; počet režimov svietenia: 7; batéria: áno; funkcie powerbanky: áno; doba nabíjania: 3h; rozmery: 21/15/10cm; dĺžka popruhu: 55/97cm; hmotnosť: 0,52 kg; hmotnosť v balení: 0,66 kg.

ŠPECIFIKÁCIA

svetelné zdroje: 3
počet režimov svietenia: 7
batéria: áno
funkcie powerbanky: áno
doba nabíjania: 3 hodiny
pracovný čas: 6-8h
rozmery: 21/15/10cm
dĺžka popruhu: 55/97cm;
hmotnosť: 0,52 kg
hmotnosť v balení: 0,66kg.3+

ZAHRNUTÉ

svietidlo
nastaviteľný ramenný popruh
USB-micro USB nabíjací kábel

Svietidlo bolo vytvorené na použitie predovšetkým vojenskými službami, poľovníkmi, rybármi, pozorovateľmi prírody, ale aj na každodenné použitie. Využijete ju pri turistike, horolezectve, prežití, kempovaní, kempovaní, v aute alebo pri pohybe napríklad v noci v neznámej oblasti.

Vďaka svojej konštrukcii a funkciám je nenahraditeľná. Odolné, vodeodolné a prachotesné vonkajšie svietidlo s pohodlným ovládaním a silným svetelným tokom 1200 lm osvieti každé miesto. Biele a červené bočné osvetlenie vám umožní využiť ich napríklad v náročných situáciách, keď potrebujete pomoc. Výkonná batéria vystačí na 6-8 hodín nepretržitej prevádzky, alebo v prípade potreby aj na celú noc. Viditeľný indikátor nabitia batérie na zadnom paneli vám umožní rýchlo odhadnúť, ako veľmi je batéria nabitá. Funkcia powerbanky znamená, že napríklad telefón môžete kedykoľvek nabiť. Svietidlo má navyše praktickú rukoväť na prenášanie a popruh cez rameno.

Dodatočné parametre

Kategória: Čelovky, ručné svietidlá
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.66 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: