Montessori drevené kocky s podložkou-mesto ISO 11228

Kód: 4711228
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€15,40 €12,80 bez DPH
Skladom do 3 dní
Montessori drevené kocky s podložkou-mesto ISO 11228drevené mestské kocky sú splneným snom každého dieťaťa, ktoré rado aranžuje rôzne typy stavieb. Možnosti hrania a hrania rolí sú prakticky neobmedzené, ide teda o hračku

Detailné informácie

Podrobný popis

Montessori drevené kocky s podložkou-mesto ISO 11228

drevené mestské kocky sú splneným snom každého dieťaťa, ktoré rado aranžuje rôzne typy stavieb. Možnosti hrania a hrania rolí sú prakticky neobmedzené, ide teda o hračku, ktorá si účinne poradí s nudou.

ROZVOJ-sada mestských blokov je nielen skvelá zábava, ale tiež získava znalosti o svete okolo nás, princípoch fungovania mesta atď. Hraním s takouto hračkou si dieťa rozvíja aj manuálnu zručnosť, učí sa precíznosti a trpezlivosť a tiež trénuje rozpoznávanie tvarov, farieb atď.

FAREBNÉ PRVKY-vzdelávacie mestské bloky sú veľmi farebné, takže silne ovplyvňujú detskú fantáziu. Hračka týmto spôsobom podporuje rozvoj kreativity dieťaťa a zlepšuje logické myslenie.

ODOLNÉ-je už dlho známe, že drevené hračky sú hračky, ktoré v nepoškodenom stave dokážu zabaviť celé generácie. Mestské drevené kocky sú odolné-takže sa nemusíte obávať, ako v prípade plastových hračiek, že poškodený prvok náhodou zraní dieťa.

ŠPECIFIKÁCIA – počet blokov: 115; pouličné puzzle: 20 dielikov; rozmery: šírka/hĺbka: 54/42cm; možnosť usporiadania budov: banka, škola, kníhkupectvo, polícia, nemocnica, hasiči, supermarket, múzeum, kaviareň; autá: 7 vozidiel (hasiči, polícia, sanitka, taxi, vrtuľník, školský autobus, auto); 6 stromov, 2 znamenia, 2 lucerny; hmotnosť: 2,2 kg; Hmotnosť balenia: 2,40 kg.

ŠPECIFIKÁCIA:

rozmery: šírka/hĺbka: 54/42cm;
možnosť usporiadania budov: banka, škola, kníhkupectvo, polícia, nemocnica, hasiči, supermarket, múzeum, kaviareň;
hmotnosť: 2,2 kg;
Hmotnosť balenia: 2,40 kg.

ZAHRNUTÉ:

bloky: 115;
puzzle podložka: 20 kusov;
autá: 7 vozidiel (hasiči, polícia, sanitka, taxi, vrtuľník, školský autobus, auto);
6 stromov;
2 znaky;
2 lampióny

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Záruka: 2
Hmotnosť: 2.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: