Výukový set-malá elektronika 22505

Kód: H22505
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€12,40 €10,30 bez DPH
Skladom do 3 dní
Výukový set-malá elektronika 22505JEDNODUCHÉ SPOJENIE-prvky zostavy sa spájajú pomocou kovových západiek. Jednoduché pripojenie nebude pre vaše dieťa problém, stačí stlačiť a západky sa spoja.SVETELNÉ A POHY

Detailné informácie

Podrobný popis

Výukový set-malá elektronika 22505

JEDNODUCHÉ SPOJENIE-prvky zostavy sa spájajú pomocou kovových západiek. Jednoduché pripojenie nebude pre vaše dieťa problém, stačí stlačiť a západky sa spoja.

SVETELNÉ A POHYBOVÉ EFEKTY-po sklopení a zapnutí vypínača sa objavia efekty ako spustenie motora ventilátora a rozsvietenie svetiel. To prináša mimoriadne efekty a radosť pre dieťa, že vytvorilo elektronický systém, ktorý funguje sám.

UČENIE ZÁBAVOU-sada drobnej elektroniky má podnietiť experimentovanie s elektronikou, naučiť základné princípy jej fungovania a pomôcť zostaviť jednoduchý elektronický obvod.

PRÍPRAVA NA BUDÚCE PROFESIE-pre záujemcov o kariéru vo vede, technológii, strojárstve, programovaní alebo robotike môžu byť malé elektronické stavebnice výborným úvodom do tejto oblasti znalostí.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: viacfarebná; materiál: plast, kov; svetelný efekt: áno; pohybový efekt: áno; napájanie: batéria: 3 x AA (nie sú súčasťou); rozmery: 18 x 19,5 x 14 cm; hmotnosť: 260 g; hmotnosť balenia: 529 g.

ŠPECIFIKÁCIA

farba: viacfarebná
materiál: plast, kov
svetelný efekt: áno
pohybový efekt: áno
napájanie: batéria: 3 x AA (nie je súčasťou balenia)
rozmery: 18 x 19,5 x 14 cm
hmotnosť: 260g
hmotnosť balenia: 529 g

ZAHRNUTÉ

1x základná mriežka
1 x napájací zdroj
3x diódový spínač (červená, zelená, čierna)
1 x vypínač s vypínačom
3 x konektor 2 západky
2 x 3-západkové konektory
1 x konektor 4 západky
1x tričko
1x veterník
1 x svetelná tyč
1x Svetelný strom

Malá elektronická stavebnica je sada elektronických súčiastok určených na učenie, experimentovanie alebo vytváranie jednoduchých elektronických zariadení. Táto sada je zameraná na ľudí so záujmom o vedu, techniku, robotiku alebo elektroniku a je skvelým nástrojom na osvojenie základných elektronických konceptov.

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.55 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: