Kostým kúzelník/čarodejník, súprava 4 ks Kruzzel 19555

Kód: 4719555
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€7,30 €6,10 bez DPH
Skladom do 3 dní
Kostým kúzelník/čarodejník, súprava 4 ks Kruzzel 19555ČIERNY PLÁŠŤ-vyrobené z vysoko kvalitného, splývavého materiálu. Je dlhé a vzdušné, elegantne a tajomne splývajú po chrbte. Malému kúzelníkovi dodáva drámu a tajomno.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kostým kúzelník/čarodejník, súprava 4 ks Kruzzel 19555

ČIERNY PLÁŠŤ-vyrobené z vysoko kvalitného, splývavého materiálu. Je dlhé a vzdušné, elegantne a tajomne splývajú po chrbte. Malému kúzelníkovi dodáva drámu a tajomno. Pelerína má golier, ktorý je možné pre lepší efekt umiestniť na ramená alebo otočiť nahor. Vďaka starostlivo dokončeným stuhám môžete pláštenku pripevniť a zabrániť jej skĺznutiu pri vykonávaní nespočetných kúziel.

VYSOKÝ KLOBÚK-maga je naozaj čarovný gadget, ktorý Vaše dieťa môže prekvapiť každého. Po vytiahnutí z vrecka sa klobúk sám roztiahne a rozloží. WOW efekt zaručený. Pokrývka hlavy má pružný rám umiestnený v leme klobúka. Kvalitný materiál, z ktorého je čarodejnícky klobúk vyrobený, zaručuje jeho dokonalý vzhľad.

KÚZELNÁ palička-to je pre každého čarodejníka základné centrum moci, cez ktoré môže čarovať. Je to základný atribút každého kúzelníka, symbolizujúci jeho schopnosť predvádzať neuveriteľné magické činy. Je vyrobená z vysoko kvalitného plastu. Jedná sa o kombináciu čiernej a bielej-dva konce sú biele a stred čierny. to je klasický nástroj počas kúzelníckych show, ktorý dokonale priťahuje pozornosť diváka. Oba biele konce sa navyše uťahujú dvoma spôsobmi-buď len "štuple", ktoré sú spojené dohromady pružnou a odolnou gumičkou, alebo celé biele prvky.

GUĽATÉ OKULIARE-Na dokreslenie vzhľadu má kúzelník nasadené okrúhle okuliare s čiernymi obrúčkami, vyrobené z kvalitného plastu, nemajú šošovky, takže sú pri hre úplne bezpečné. Dodávajú čarodejníkovi intelektuálne kúzlo. Vylepšujú nielen vzhľad kúzelníka, ale dodávajú mu aj múdrosť a inteligenciu.

ŠPECIFIKÁCIA-materiál: polyester, plast; Čierna farba; dĺžka: 90 cm; hmotnosť: 135 g; hmotnosť v balení: 155 g.

ŠPECIFIKÁCIA

materiál: polyester, plast
Čierna farba
dĺžka: 90 cm
hmotnosť: 135 g
hmotnosť v balení: 155 g

ZAHRNUTÉ

plášť
čiapka
okuliare
prútik

Sníva vaše dieťa o tom, že sa stane študentom kúzelníckej školy a stane sa najslávnejším čarodejníkom na svete? Kostým kúzelníka je klasický a ikonický set, ktorý okamžite zaujme predstavivosť. Počas žmurknutia oka premení každého fanúšika kúziel na malého čarodejníka.

Dodatočné parametre

Kategória: Kostýmy a karnevalové doplnky
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.155 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: