Elektrické čerpadlo pumpa na vodnú fľašu USB Ruhhy 10483

Kód: 3810483
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€4,30 €3,60 bez DPH
Skladom do 3 dní
Elektrické čerpadlo na vodnú fľašu USB Ruhhy 10483ELECTRIC-elektrické čerpadlo kvapalina je vynikajúce zariadenie, ktoré určuje proces dolievania kvapiek až do konca. C ochladenie v lete negosíte zdvihnúť fľašu s vodou. S

Detailné informácie

Podrobný popis

Elektrické čerpadlo na vodnú fľašu USB Ruhhy 10483

ELECTRIC-elektrické čerpadlo kvapalina je vynikajúce zariadenie, ktoré určuje proces dolievania kvapiek až do konca. C ochladenie v lete negosíte zdvihnúť fľašu s vodou. Stačí stlačiť pumpičku a voda potečie rovno do pohára.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE-proces nalievania prebieha automaticky po stlačení tlačidla ON umiestneného na hornej strane zariadenia; Ak chcete čerpadlo zastaviť, stačí stlačiť rovnaké tlačidlo. Jedna vec je pohodlie a pohodlie a pohodlie. Čerpadlo je ideálne pre deti, dospelých a seniorov.

PRENOSNÁ-pumpa je vďaka svojej nízkej hmotnosti a praktickým rozmerom napriek riadne šikovná, je možné ju ľahko skladovať a prepravovať a vziať si ju so sebou kamkoľvek nie je problém.

ŠIROKÉ POUŽITIE-elektrická pumpa na nápoje je ideálna pre súkromné domáce použitie a je možné ju využiť aj na komerčné účely pri organizovaní rôznych typov hier, akcií, záhradných párty, športových ovných akcií, festivalov a koncertov s možnosťou stravovania. Skvele sa hodí aj ako vybavenie kancelárií, barov, reštaurácií, hotelov a nemocníc.

ŠPECIFIKÁCIA – farba: biela-čierna; napájanie: USB kábel; rozmer (šírka/výška): 16/13cm; hmotnosť: 0,25 kg; hmotnosť balenia: 0,3 kg

ŠPECIFIKÁCIA

farba: biela-čierna;
napájanie: USB kábel;
rozmer (šírka/výška): 16/13cm;
hmotnosť: 0,25 kg;
hmotnosť balenia: 0,3 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Malé spotrebiče
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.23 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: