Odžmolkovač sieťový Ruhhy 22685

Kód: 4722685
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€5,40 €4,50 bez DPH
Skladom do 3 dní
Odžmolkovač sieťový Ruhhy 22685Odžmolkovač je univerzálne zariadenie určené na odstránenie žmolkov z oblečenia-svetre, šály, mikiny. Je tiež ideálny pre čalúnenie automobilov a dokonca aj koberce.VYSOKÝ VÝKO

Detailné informácie

Podrobný popis

Odžmolkovač sieťový Ruhhy 22685

Odžmolkovač je univerzálne zariadenie určené na odstránenie žmolkov z oblečenia-svetre, šály, mikiny. Je tiež ideálny pre čalúnenie automobilov a dokonca aj koberce.

VYSOKÝ VÝKON-odevný stroj je vysoko výkonné zariadenie-5W. Príslušenstvo dosiahne výkon ihneď po zapnutí a nie je potrebné čakať na nabitie batérií. Príslušenstvo má aj špeciálnu ochranu proti poškodeniu tkaniny.

KOMFORTNÁ RUKOVÄŤ-pevný holiaci strojček má pohodlnú rukoväť, ktorá užívateľovi poskytuje výrazný komfort pri používaní prístroja. Prácu uľahčí aj dlhý kábel.

ĽAHKÉ POUŽITIE-holiaci strojček je zariadenie, ktoré sa extrémne ľahko používa-stačí ho zapnúť a pretiahnuť cez žmolenú látku, aby ste rýchlo a efektívne odstránili zbytočné nečistoty.

ŠPECIFIKÁCIA – 3 rezné nože; ochrana pred poškodením tkaniny; výkon: 5W; sieťové napájanie 230V; kábel: 135cm; kontajner; rozmery: 12x15x5, 5cm; hmotnosť: 0,225 kg; hmotnosť v balení: 0,281 kg.

ŠPECIFIKÁCIA:

3 rezacie nože
ochrana pred poškodením tkaniny
výkon: 5W
napájanie 230V
kábel: 135 cm
rozmery: 12 x 15 x 5,5 cm
hmotnosť: 0,225 kg
hmotnosť v balení: 0,281 kg

Obsah balenia:

holiaci strojček
čistiaca kefa

Odžmolkovač obsiahnutý v našej ponuke je univerzálne zariadenie určené na odstránenie žmolkov z oblečenia-svetre, šály, mikiny. Je tiež ideálny pre čalúnenie automobilov a dokonca aj koberce. S jeho pomocou bude vaše oblečenie vyzerať ako nové, získa nové farby a získa svoj skorší elegantný vzhľad.


Dodatočné parametre

Kategória: Malé spotrebiče
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.81 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: