Selfie tyč/statív s bluetooth ovládačom Izoxis 21234

Kód: 1121234
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€4,70 €3,90 bez DPH
Skladom do 3 dní
Selfie tyč/statív s bluetooth ovládačom Izoxis 21234VEĽKÝ ROZSAH-po rozložení monopodu na statív môžeme urobiť snímku v rozsahu až 10-15m! Gadget bude skvelým riešením pre cestovateľov, ktorí chcú zachytiť novo obja

Detailné informácie

Podrobný popis


Selfie tyč/statív s bluetooth ovládačom Izoxis 21234

VEĽKÝ ROZSAH-po rozložení monopodu na statív môžeme urobiť snímku v rozsahu až 10-15m! Gadget bude skvelým riešením pre cestovateľov, ktorí chcú zachytiť novo objavené miesta, zdolané vrcholy, ale nielen-monopod bude dobre fungovať aj pri rodinných stretnutiach, s priateľmi a pod. Stačí ho postaviť na rovnú plochu, vziať diaľkový ovládač a užiť si jedinečnú fotku!

BLUETOOTH CONNECTIVITY-spárovanie diaľkového ovládača so smartfónom prebieha pomocou Bluetooth, nevyžaduje inštaláciu ďalších aplikácií. Funguje na Androide aj iOS. Stačí na telefóne zapnúť Bluetooth a nájsť zariadenie „SELFIE“ – spárovať ho. Po pripojení k telefónu môžete urobiť fotografiu.

VŠESTRANNÉ APLIKÁCIE-produkt je možné použiť nielen pre fotografie, ale aj pre vlogging! Stlačenie tlačidla na diaľkovom ovládači funguje ako spúšť, umožňuje vytvorenie fotografie a spustenie natáčania videa – pre ukončenie záznamu je nutné stlačiť aj rovnaké tlačidlo. Funkcia statívu bude užitočná aj pri videohovoroch. Ľahká a kompaktná konštrukcia vám umožní vziať si ju na výlet, nosiť v batohu alebo uložiť v aute – tak, aby bola vždy po ruke.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: čierna; dosah diaľkového ovládania: 10-15m; materiál: plast + hliník; teleskopický: áno; otočenie držiaka telefónu: 360 stupňov; bezdrôtové diaľkové ovládanie: áno; šírka otvoru pre telefón: 6-10 cm; napájanie pilota: CR 1632 (súčasťou balenia); rozmery monopodu po zložení (dĺžka/šírka): 19/3 cm; rozmery diaľkového ovládača (šírka/výška): 2 x 3,5 cm; maximálna dĺžka v rozloženom stave: 60 cm; hmotnosť: 106g; hmotnosť sady: 122 g.

ŠPECIFIKÁCIA

Čierna farba; dosah diaľkového ovládania: 10-15m
materiál: plast + hliník
teleskopický: áno
Otočenie držiaka telefónu o 360 stupňov
bezdrôtové diaľkové ovládanie: áno
šírka otvoru: 6-10 cm
napájanie pilota: CR 1632 (súčasťou balenia)
rozmery monopodu po zložení (dĺžka/šírka): 19/3 cm
rozmery diaľkového ovládača (šírka/výška): 2 x 3,5 cm
maximálna dĺžka v rozloženom stave: 60 cm
hmotnosť: 106g
hmotnosť v balení: 122 g

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo k mobilným telefónom
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.22 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: