Taktický opasok Trizand 18996 SURVIVAL 5x125cm, nylon, čierny

Kód: 618996
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€3,60 €3 bez DPH
Skladom do 3 dní
Taktický opasok Trizand 18996 SURVIVAL 5x125cm, nylon, čiernyDURABLE-veľmi odolný popruhový pás, určený pre vojenské a uniformované služby, armádu, survival a ASG nadšencov. Ideálna k nohaviciam na všetky typy expedícií a

Detailné informácie

Podrobný popis

Taktický opasok Trizand 18996 SURVIVAL 5x125cm, nylon, čierny

DURABLE-veľmi odolný popruhový pás, určený pre vojenské a uniformované služby, armádu, survival a ASG nadšencov. Ideálna k nohaviciam na všetky typy expedícií a kempovania. Na opasok je možné bezpečne naložiť vybavenie, napr. multifunkčné náradie, svietidlo alebo puzdro na zbraň.

PREZKA-opasok je vybavený QR (Quick-Relase) sponou, ktorá zaistí rýchle zapnutie alebo zložení opasku v prípade núdze (rozopne a zapne sa jedným kliknutím). Kovová pracka má uzamykací systém, ktorý chráni pred náhodným otvorením.

NASTAVENIE DO 119 cm-opasok je bez dier a pracka umožňuje plynulé nastavenie veľkosti opasku. Vďaka tomu sa dá presne prispôsobiť obvodu pása používateľa. V prípade potreby je možné popruh skrátiť odrezaním časti pásky.

UNIVERZÁLNE-dokonalý a praktický doplnok do pánskych aj dámskych šatníkov. Nielen na expedície, ale aj na každodenné použitie. Model bol navrhnutý tak, aby bol pohodlný a pohodlný na nosenie.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: čierna; materiál: nylon; nosnosť otvoreného pásu: 12kN; nosnosť uzavretého pásu: 24kN; šírka spony: 5 cm; šírka materiálu pásu: 3,8 cm; maximálny obvod pása: 115 cm; dĺžka opasku: 119 cm; celková dĺžka: 125 cm; hmotnosť: 208g; hmotnosť balenia: 232g.

ŠPECIFIKÁCIA

Čierna farba
materiál: nylon
nosnosť otvoreného pásu: 12kN
nosnosť uzavretého pásu: 24kN
šírka spony: 5 cm
šírka materiálu pásu: 3,8 cm
maximálny obvod pása: 115 cm
dĺžka opasku: 119 cm
celková dĺžka: 125 cm
hmotnosť: 208g
hmotnosť balenia: 232g

Pamätajte, že pohodlie sa v teréne počíta. Vyberte si praktické doplnky k oblečeniu. Vyberte si taktický opasok k nohaviciam a užite si neobmedzené dobrodružstvo. Opasok je zárukou najvyššej kvality, takže vo vašej výbave zostane dlhú dobu.

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.23 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: