Zavlažovač kvetov na PET fľašu Gardlov 23486

Kód: 67223486
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€1 €0,80 bez DPH
Skladom do 3 dní
Zavlažovač kvetov na PET fľašu Gardlov 234862 TÝŽDNE HYDRATÁCIA-hydratátor umožní v priemere 2 týždne zavlažovania s použitím 1,5l fľaše. Do vody môžete taktiež ľahko nasypať hnojivo.NEVYŽADUJE NAPÁJANIE-per

Detailné informácie

Podrobný popis

Zavlažovač kvetov na PET fľašu Gardlov 23486

2 TÝŽDNE HYDRATÁCIA-hydratátor umožní v priemere 2 týždne zavlažovania s použitím 1,5l fľaše. Do vody môžete taktiež ľahko nasypať hnojivo.

NEVYŽADUJE NAPÁJANIE-perfektné riešenie pre ľudí, ktorí radi cestujú a sú často preč. Použitie automatickej zálievky umožní kvetinám prežiť neprítomnosť svojich majiteľov. Nemusíte žiadať susedov alebo rodinu, aby vám rastliny zalievali. Stačí zapichnúť zvlhčovač do zeme.

ĽAHKÁ INŠTALÁCIA + ODPÚŠŤANIE-zavlažovacie zariadenie stačí naskrutkovať na fľašu s vodou (najlepšie keby bol vo fľaši otvor), zasunúť ju do zeme s rastlinou, otočiť kohútikom a potom pomocou gombíka regulovať vodu prúd, ktorý rastline dodáva vodu.

VŠESTRANNÉ POUŽITIE-zavlažovacie zariadenie je možné použiť v interiéri aj exteriéri. Je tiež ideálny na pestovanie zeleniny, ako sú uhorky, paradajky atď.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: zelená; rozmery: 13,5 x 6 cm; hmotnosť: 9 g; hmotnosť v balení: 10g.

ŠPECIFIKÁCIA

zelená farba
rozmery: 13,5 x 6 cm
hmotnosť: 9 g
hmotnosť v balení: 10g.

Dodatočné parametre

Kategória: Kempovanie, hobby, záhrada
Záruka: 2
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: