Chlpatý pelech pre psa/mačku Purlov 22759

Kód: 4722759
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€9,90 €8,30 bez DPH
Skladom do 3 dní
Chlpatý pelech pre psa/mačku Purlov 22759VYŠŠIE STRANY-zvýšené okraje poskytujú oporu pre hlavu a chrbticu vášho maznáčika. Zvieratko je pri spánku správne podoprené. Umelá, hebká srsť zaručuje zvieraťu pocit bezpe

Detailné informácie

Podrobný popis

Chlpatý pelech pre psa/mačku Purlov 22759

VYŠŠIE STRANY-zvýšené okraje poskytujú oporu pre hlavu a chrbticu vášho maznáčika. Zvieratko je pri spánku správne podoprené. Umelá, hebká srsť zaručuje zvieraťu pocit bezpečia, relaxácie a pohodlia.

PRÁTEĽNÉ V PRÁČKE-toto ľahko čistiteľné útulné hniezdočko pre miláčikov možno prať v práčke. Dlhé vlákna lôžka sú mäkké a odolné, takže ich možno bezpečne prať v práčke (odporúčame jemný cyklus, sušenie v sušičke, nízka teplota vody).

PROTISKLUZOVÉ A VODOTESNÉ DNO-pelech má protišmykové dno, ktoré zabraňuje samočinnému pohybu lôžka pri pohybe maznáčika. Spodná časť je navyše vyrobená z materiálu odolného proti vlhkosti.

MÄKKÁ PODŠÍVKA A VÝPLŇ-4centimetrové štetiny udržia každého maznáčika šťastného av teple. Mäkká výplň. Pohodlná, polstrovaná plocha na ležanie. Útulná, vysoká strana. Dokonale sa prispôsobí tvaru tela zvieraťa a poskytuje príjemný pocit tepla a relaxácie. Pes bude mať pocit, že objíma svoju matku.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: šedá; veľkosť M; materiál: polyester; rozmery: výška štetín: 4 cm; šírka od švu k švu: 32 cm; celkom (O x výška): cca 60 x 15 cm; hmotnosť: 0,675 kg; hmotnosť balenia: 0,689 kg.

ŠPECIFIKÁCIA

šedá farba
veľkosť M
materiál: polyester
rozmery:

výška štetín: 4 cm
celkom (O x výška): cca 60 x 15 cm

hmotnosť: 0,675 kg
hmotnosť balenia: 0,689 kg

Mäkký, teplý pelech pre psa alebo mačku je dokonalým miestom na oddych pre vášho maznáčika. Posteľ je hustá, mäkká a nadýchaná. Tento okrúhly so zabudovanými vyššími okrajmi poskytne maximálne pohodlie. Vyrobené z pevného materiálu odolného proti poškodeniu a nečistotám. Pelech je veľmi teplý a ľahký a zároveň vďaka nemu bude mať váš maznáčik vždy dokonalé pohodlie. Pôsobí na psie alebo mačacie telo ako mäkký vankúš, ktorý ho obklopuje.

Dodatočné parametre

Kategória: Chovatelstvo
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.68 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: