Montážna sada pre hojdaciu sieť/hojdačku/hamaku Trizand 23597

Kód: 4723597
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€7,50 €6,30 bez DPH
Skladom do 3 dní
Montážna sada pre hojdaciu sieť/hojdačku/hamaku Trizand 23597KOMPLETNÝ SET – sada montážneho príslušenstva k hojdacej sieti je kompletná a kompletná. Súprava obsahuje všetko potrebné pre stabilné a bezpečné zavesenie hojd

Detailné informácie

Podrobný popis

Montážna sada pre hojdaciu sieť/hojdačku/hamaku Trizand 23597

KOMPLETNÝ SET – sada montážneho príslušenstva k hojdacej sieti je kompletná a kompletná. Súprava obsahuje všetko potrebné pre stabilné a bezpečné zavesenie hojdacej siete alebo hojdačky. Súprava obsahuje 2 odolné nylonové laná, 2 podložky a 2 karabíny.

UNIVERZÁLNE POUŽITIE-univerzálnosť prevedenia znamená, že prezentovaný set je možné s úspechom použiť ako pre montáž hojdacej siete, tak pre bezpečnú montáž hojdačky alebo závesného kresla.

ĽAHKÁ MONTÁŽ A ODOLNOSŤ-inštalačná sada pre hojdaciu sieť alebo hojdačku umožňuje ich rýchle zavesenie, bez nutnosti vŕtania alebo poškodenia stromu a bez nutnosti použitia ďalšieho náradia. Vďaka vysokej kvalite všetkých komponentov je táto sada taktiež veľmi odolná a bezpečná pri používaní.

SKLADOVACIA TAŠKA-všetky prvky setu sú zabalené v malom sáčku, ktorý skvele poslúži na uloženie v čase, keď nie sú potrebné (napr. v zimnom období), a ochráni ich tak pred stratou alebo zničením. Taká taška tiež uľahčuje prenášanie súpravy, napríklad na výlet.

ŠPECIFIKÁCIA – výrobca: Iso Trade; značka: Trizand; použitie: na hojdačku, hojdaciu sieť, brazílske kreslo; dĺžka vlasca: 152 cm; maximálne zaťaženie: do 150 kg; hmotnosť: 0,35 kg; hmotnosť balenia: 0,58 kg.

ŠPECIFIKÁCIA


značka: Trizand
Použitie: na hojdačku, hojdacia sieť, brazílske kreslo
dĺžka vlasca: 152 cm
maximálna nosnosť do 150 kg
hmotnosť: 0,35 kg
hmotnosť balenia: 0,58 kg

ZAHRNUTÉ:

2x nylonové lano
2 x podložka
2x karabíny
úložný vak
konektor

Montážna sada na hojdaciu sieť a ďalšie. Praktická montážna sada hojdacej siete je nutnosťou na každej záhrade či pozemku a užitočný doplnok pre milovníkov turistiky a výletov do prírody. Umožňuje veľmi efektívne a rýchlo zavesiť hojdaciu sieť na odpočinok a vďaka svojej univerzálnosti je vhodná aj na zavesenie hojdačky na strom a pod.

Dodatočné parametre

Kategória: Kempovanie, hobby, záhrada
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.36 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: