Vianočná čiapka Santa s brmbolcom luxusné Ruhhy 22556

Kód: 4722556
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€2,50 €2,10 bez DPH
Skladom do 3 dní
Vianočná čiapka Santa s brmbolcom deluxe Ruhhy 22556NENAHRADITEĽNÝ PRVOK OUTFITU-je nenahraditeľným prvkom na Mikuláša a cez prázdniny. Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov. Čiapka je univerzálna veľkosti a padne na

Detailné informácie

Podrobný popis

Vianočná čiapka Santa s brmbolcom deluxe Ruhhy 22556

NENAHRADITEĽNÝ PRVOK OUTFITU-je nenahraditeľným prvkom na Mikuláša a cez prázdniny. Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov. Čiapka je univerzálna veľkosti a padne na každú hlavu. Povinnosť pre každého Santa Clausa.

ZÁBAVA A TRADÍCIA – Pre mnoho ľudí je nosenie santovskej čiapky zábava a súčasť tradície pri rodinných stretnutiach, večierkoch priateľov a dokonca aj v práci. Je to spôsob, ako zaviesť nejakú tradíciu a zároveň radosť a humor.

KOSTÝMOVÝ A DISKUSNÝ PRVOK-v prípade osláv, firemných akcií, festivalov alebo charitatívnych akcií môže mikulášska čiapka dodať sviatočnú atmosféru a navodiť tú správnu náladu.

OCHRANA PROTI CHLADU-plyšová konštrukcia čiapky chráni v zime hlavu pred chladom. Toto je perfektné riešenie na udržanie tepla pri nízkych teplotách.

ŠPECIFIKÁCIA-materiál: polyester; farba: biela, červená; Univerzálna veľkosť; rozmer: 31 x 50 cm; hmotnosť: 40 g; hmotnosť: hmotnosť v balení: 61 g.

ŠPECIFIKÁCIA

materiál: polyester
farba: biela, červená
Univerzálna veľkosť
rozmery: 31 x 50 cm
hmotnosť: 40 g
hmotnosť: hmotnosť v balení: 61 g

Santa Claus klobúk je charakteristická červená pokrývka hlavy, ktorú nosí postava Santa Clausa, spojená s oslavou Vianoc. Tento výrazný klobúk je vyrobený z červeného plyšu a na konci zdobený brmbolcom. Jeho tradičný dizajn zahŕňa aj biele lemovanie na okraji. Jedná sa o obľúbený kúsok mikulášskeho oblečenia, ktorý symbolizuje radosť a štedrosť spojenú s obdobím sviatkov.

Dodatočné parametre

Kategória: Kostýmy a karnevalové doplnky
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.061 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: