Súprava na opravu zárezov karosérie Malatec 18276

Kód: 7018276
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€12,70 €10,60 bez DPH
Skladom do 3 dní
Súprava na opravu zárezov karosérie Malatec 18276ŠIROKÉ POUŽITIE-sada na odstraňovanie zárezov karosérie automobilu slúži na odstránenie zárezov spôsobených oi v dôsledku drobných kolízií, poškodenia pri parkovaní,

Detailné informácie

Podrobný popis

Súprava na opravu zárezov karosérie Malatec 18276

ŠIROKÉ POUŽITIE-sada na odstraňovanie zárezov karosérie automobilu slúži na odstránenie zárezov spôsobených oi v dôsledku drobných kolízií, poškodenia pri parkovaní, vandalizmu a dokonca aj krupobitia.

ÚSPORA ČASU A PEŇAZÍ-systém odstraňovania zárezov je perfektným nástrojom nielen pre profesionálov, ale aj pre súkromné osoby, ktoré chcú efektívne a lacno opraviť zárezy na karosérii svojho vozidla.

RÝCHLE AKCIA-sada na odstránenie zárezov na karosérii umožňuje dosiahnuť okamžitý účinok, navyše prípravok nezanecháva žiadne stopy na laku.

ĽAHKÁ OBSLUHA-odstránenie poškodenia s touto sadou je veľmi jednoduché a zvládne ho každý. Tieto nástroje sú určené ako pre amatérov, ktorí si chcú prípadné zárezy opraviť sami, tak aj pre profesionálov.

ŠPECIFIKÁCIA-farba: strieborná/čierna; materiál: kov/plast; priemer upevnenia hríbu: 3,5 cm; rozmer: 49x12 cm; hmotnosť: 1,051 kg; hmotnosť v balení: 1,140 kg.

ŠPECIFIKÁCIA

farba: strieborná/čierna
materiál: kov/plast
priemer: 3,5 cm
rozmer: 49 x 12 cm
hmotnosť: 1,051 kg
hmotnosť v balení: 1,140 kg

Obsah balenia:

zotrvačné kladivo
rukoväť kladiva
18 hríbov/adaptérov na vyťahovanie jamiek rôznych veľkostí

S touto úžasnou sadou opravíte akúkoľvek jamku na aute v priebehu niekoľkých sekúnd bez toho, aby ste poškodili lak. Zabudnite na drahé mechaniky a detaily, opravte si zárezy na aute sami!


VÝHODY

aplikácia nespôsobí poškodenie laku vďaka mäkkým, ale odolným adaptérom
efekt opravy stlačenia je okamžitý
výrobok nezanecháva žiadne stopy
až 18 rôznych adaptérov so špeciálne profilovaným tvarom

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Záruka: 2
Hmotnosť: 1.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: