Sada gumovacích pier 4ks Malatec 18918

Kód: 2118918
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€2,90 €2,40 bez DPH
Skladom do 3 dní
Súprava gumovacích pier 4ks Malatec 189184 KUSY V SADE – celá sada sa skladá zo 4 pier. Každý z nich má inú farbu a predstavuje iné zviera. Táto sada určite osloví každého malého umelca.Erasable-zmazateľné pero, kt

Detailné informácie

Podrobný popis

Súprava gumovacích pier 4ks Malatec 18918

4 KUSY V SADE – celá sada sa skladá zo 4 pier. Každý z nich má inú farbu a predstavuje iné zviera. Táto sada určite osloví každého malého umelca.

Erasable-zmazateľné pero, ktoré je perfektné nielen pre učenie sa písania, ale aj pre rýchle poznámky. Vďaka zmazateľnému atramentu ľahko zmažete malú chybu alebo celé slovo. Guma je umiestnená na konci pera.

ŠŤASTNÉ ZVIERATÁ-prasiatko, panda, myš a medvedík povzbudia vaše dieťa, aby sa naučilo písať. Bude sa učiť hrou.

BLUE REFILL-perá sú vybavené náplňou s modrým atramentom. Je to dobré riešenie pre deti, ktoré predtým počas výučby písali ceruzkou a teraz sa potrebujú naučiť používať pero. Hrúbka písacej čiary je 0,35 milimetra. Zmazateľné pero je určite dobré riešenie, pretože nezanecháva nevzhľadné stopy.

ŠPECIFIKÁCIA – farba: šedá/biela/ružová/námornícka modrá; farba písania: modrá; hrúbka písma: 0,35mm; priemer gumičky 0,8cm; rozmery: 14,5 x 1,5 cm; hmotnosť pera: 8g; hmotnosť v balení: 39g.

ŠPECIFIKÁCIA

farba: šedá/biela/ružová/námornícka modrá
farba písma: modrá
hrúbka písma: 0,35 mm
priemer gumičky: 0,8 cm
rozmery: 14,5 x 1,5 cm
hmotnosť pera: 8g
hmotnosť setu v balení: 39g

Obsah balenia:

4 perá

Modré stierateľné pero je ideálne do školy, pretože guma na konci vám umožní vymazať chyby, ktoré pri písaní urobíte. Vďaka elegantnému dizajnu a precíznej špičke je písanie s nimi čisté potešenie. Perá s vymeniteľnými náplňami majú unikátny rýchloschnúci atrament, ktorý je citlivý na zmeny teploty. Preto by sa nemal používať pri písaní úradných dokumentov.

Dodatočné parametre

Kategória: Škola a kancelária
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.89 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: