Svietiaci batoh Unisex s USB, peračník, zámok, 19l, čierny, Kruzzel 19374

Kód: 619374
Neohodnotené
Značka: SAPRO
€9,90 €8,30 bez DPH
Skladom do 3 dní
Svietiaci batoh Unisex s USB, peračník, zámok, 19l, čierny, Kruzzel 19374Moderný model plecniaka s reflexnou grafikou! Ste vždy vidieť. Klasický výber farieb robí batoh vhodný pre každého a všade. Do školy, mesta, práce,

Detailné informácie

Podrobný popis

Svietiaci batoh Unisex s USB, peračník, zámok, 19l, čierny, Kruzzel 19374

Moderný model plecniaka s reflexnou grafikou! Ste vždy vidieť. Klasický výber farieb robí batoh vhodný pre každého a všade. Do školy, mesta, práce, na výlet atď. Má slúchadlový výstup, rozšírenie USB portu a 3,5 mm mini jack. Pohodlne sa nosia a je praktický. To jednoducho musíte mať!

KOMFORT POUŽÍVANIA-má vystužený chrbát, ramenné popruhy a spodok. Ramenné popruhy a chrbát plecniaka sú navyše zdobené sieťovinou MESH, zlepšujúcou cirkuláciu vzduchu a zvyšujúcou komfort nosenia batohu v teplejších dňoch.

MODERNÉ RIEŠENIE A TECHNOLÓGIA NA VAŠEJ RUKE-batoh má vstavaný USB port a konektor pre slúchadlá. Pokiaľ máte napríklad powerbanku, stačí ju vložiť do batohu a zapojiť a môžete telefón nabíjať priamo cez USB zdierku. Rovnakým spôsobom môžete použiť slúchadlá. Všetko, čo musíte urobiť, je zapnúť hudbu v telefóne a pripojiť ho k batohu a slúchadlá do konektora Jack.

REFLEXNÝ-batoh má dve ozdobné potlače. Šťastný muž a značka, ktorá bude odrážať svetlo v tme. Je to praktické riešenie po zotmení najmä pre deti. Sme vždy vidieť!

VEĽA KAPES, KÁBLE A VISIACI ZÁMOK-to je praktický a priestranný model. Na prednej strane je vrecko na zips. Po jeho stranách sú dve vrecká, napríklad na fľaše s pitím. Má jednu veľkú komoru na zips s dvojitými pevnými zipsami av nej 4 menšie, z toho 1 na zips. K batohu navyše pridávame peračník, ktorý poslúži aj ako mini kozmetická taštička, ďalej USB a mini jack káble. Sada obsahuje aj kombinovaný visiaci zámok, ktorý bude fungovať v škole alebo na výlete.


ŠPECIFIKÁCIA:

vodeodolný: áno
reflexné prvky: áno
USB port: áno
3,5mm mini jack port: áno
objem: 19l
rozmery: 42/14/33cm
hmotnosť s obalom: 0,620 kg

Obsah balenia:

batoh
peračník
kombinovaný visiaci zámok
3,5mm mini jack kábel/predlžovací kábel
USB kábel/predlžovací kábel

Dodatočné parametre

Kategória: Škola a kancelária
Záruka: 2
Hmotnosť: 0.62 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: